Što je Jane rekla o ljubavi, svojim bivšima s kojima je uvijek ostajala prijateljica, te odličnom izgledu u 65. godini pogledajte u IN magazinu u srijedu!

Jane Seymour proslavila se ulogom Bond djevojke u filmu 'Live and Let Die' još prije 43 godine. Hrvatska publika najviše je se sjeća po ulozi doktorice Quinn, žene vrač. Ponosna je vlasnica dvaju Zlatnih globusa, Emmyja te zvijezde na holivudskoj stazi slavnih. U razgovoru s novinarkom IN magazina Ivanom Nanut, glumica je otvoreno govorila o svojim počecima, kako se iz Engleske preselila u Ameriku bez agenta, radne dozvole, posla i novca.


U Americi tada nije bilo važno kako izgledate, jer u Engleskoj sam im bila preegzotična. Ako znate glumiti i kamera vas voli, to im je bilo dovoljno“, kaže Jane koja je svoje blizance nazvala po svojim dobrim prijateljima Christopheru Reeveu i Johnnyju Cashu. Danas, osim što glumi, dizajnira i nakit inspiriran svojom majkom. Inače ova slikarica po zanimanju, kaže kako je loša lažljivica te da bi zato bila grozna u pokeru. Jane u blizini svoga doma ima prekrasan vrt u kojem uzgaja banane, breskve, marakuje, borovnice, brokulu, ali i kokoši. Što je još rekla o ljubavi, svojim bivšima s kojima je uvijek ostajala prijateljica, te odličnom izgledu u 65. godini pogledajte u IN magazinu u srijedu, 5. listopada u 17:30 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju