Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Jakov Bjelac je novi mentor u showu "Ples sa zvijezdama", a iako mu je samo 19 godina, već je dobro poznato ime u plesnim, ali i u reperskim krugovima.

"Dolazim iz Petrinje. Bavim se sportskim plesom od svoje pete godine i iza sebe imam niz uspjeha. Završio sam Tehničku školu u Sisku i trenutno sam student prve godine Veleučilišta Edward Bernays smjera menadžment i marketing turističke destinacije", otkrio je Jakov u intervjuu za portal showbuzz.hr.

 

 

Jakov Bjelac sportskim plesom bavi se 14 godina i do sada je osvojio 19 naslova prvaka Republike Hrvatske u sportskom plesu. Zbog svojih rezultata kao član hrvatske reprezentacije predstavljao je Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Danas u Petrinji u Sportskom plesnom klubu "Petrinia" dio je trenerskog tima koji stvara nove sportske plesače i koji od samih početaka postižu odlične rezultate.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju