Ne propustite nove uzbudljive epizode!

Glumica Jagoda Kumrić koja je u seriji 'Drugo ime ljubavi' utjelovila odlučnu i ambicioznu novinarku Irenu Novosel, odgovorila je na pitanje kakvom se osobom smatra: ''Ja sam jako ambiciozna osoba. Mislim da se po mom životnom statusu da zaključiti i da sam snalažljiva. Odgajam dijete, završavam fakultet i radim, sve u isto vrijeme. Mislim da sam moralna osoba, a ponekad sam i osjetljiva''.

Pogledajte video u kojem Jagoda odgovara na to i slična pitanja:



U sljedećem nastavku pogledajte kako će Igor razuvjeriti sumnjičavu Irenu da nema veze s Majinom otmicom. No kad sazna da je Karlo pozvao u pomoć Ireninog oca, županijskog državnog odvjetnika, Igoru nije svejedno. Pokušava sve zaustaviti, ali Goran je već krenuo na primopredaju. Kako bi spriječio potpunu katastrofu, predlaže Saši da samo njih dvojica odu na mjesto primopredaje. Igor nehotice ozlijedi Sašu, dolazi policija, Goran bježi, Saša dolazi k svijesti, a Maju savlada grižnja savjesti te svima govori kako je sama organizirala vlastitu otmicu. Božidar joj ne vjeruje, ali Maja ne odaje braću Tomić. Krpani, duboko razočarani Majinim postupkom, okreću joj leđa.



Karmela podmeće lažnu Makovu smrtovnicu u Markovu vikendicu. Nada je nalazi i obuzima je potpuni očaj, kao i Karmelu, koju ubija grižnja savjesti. Petar je tješi. Ivanova operacija je završena te je prošla uspješno. Jelena obavještava Karmelu da je sve prošlo u redu.

Bruno je na injekciji kod Matije s kojim se, na Jelenino čuđenje, sprijateljuje. Tamara sazna da očekuje curicu. Jelena i Roko se vesele zajedno s njom, a Branko ju ne ispušta iz vida.

Tamara se prenerazi kad ugleda Božidara – jednog od klijenata iz vremena kad je bila escort djevojka.

Nove uzbudljive epizode domaće hit serije ''Drugo ime ljubavi'' gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju