Nakon što je prošloga tjedna Jack svojim dolaskom uzrokovao nove nemire u Oštrovcu, ovaj tjedan neće biti ništa mirniji; dapače, na samom početku tjedna, gledatelji će biti svjedoci nove tuče među Oštovčanima.

Nakon što je prošloga tjedna Jack svojim dolaskom uzrokovao nove nemire u Oštrovcu, ovaj tjedan neće biti ništa mirniji; dapače, na samom početku tjedna, gledatelji će biti svjedoci nove tuče među Oštovčanima. Ovoga puta, potući će se ljubomorni Dario i srcolomac Jack koji je prethodno završio s Mirandom. Do ovakve kulminacije dovest će novi razvoj događaja u seoskom političkom životu. Naime, Jack još uvijek želi spasiti svoju buduću šumu od gradnje ceste, pa dolazi do novog rješenja – planira srušiti Odbor na čelu s Darijom i nagovara deprimiranog Damira da se kandidira za novog predsjednika! Naravno, to nikako ne paše Miletu, koji je šokiran kada sazna da vlastiti sin poduzima takve korake protiv njega. U početku se sve čini kao neizvediva ideja, no poduzetni Jack i Damir iznenadit će sumještane i sakupiti dovoljno potpisa da se raspusti stari Odbor. Naravno, ljubomorni i povrijeđeni Dario neće odustati tako lako, pa smišlja novi plan kako bi vratio svoj utjecaj u selu, a time i očuvao svoju muškost pred Mirandom. Što će to Damir smisliti? Hoće li mu lažna obećanja, kao što to obično biva, pomoći da se vrati na vlast? Što će pak dovesti do još jednog fizičkog obračuna između njega i Jacka? Zašto će Mirandine stvari letjeti kroz prozor hotela Đurin san? S kim će se pak Miranda skoro potući na kraju tjedna?


Damir je cijelo vrijeme posebno loše volje jer se još uvijek svađa s Katarinom, koja ga obavještava da je pronašla posao u Zagrebu, i to u Tihomirovoj klinici. Nakon što Katarina bijesno otiđe u Zagreb, Josip ne sebe preuzme ulogu Damirova osobnog špijuna i odlazi u Zagreb, gdje prati Katarinu i zajedno sa Stipom, genijalnom metodom „čitanja s usana“, zaključuje kako je Tihomir huška protiv Damira, u što postanu još sigurniji nakon što Hund počne lajati na Tihomira. Nakon što je izviješten o svemu viđenome, Damir je bijesan i odluči napasti ni krivu ni dužnu Katarinu. Hoće li zlatni par Oštrovca napokon izgladiti svoje nesuglasice?


U međuvremenu, Krešo i Tina ponovno završe zajedno i čini se da neće tako skoro prestati sa svojim strastvenim susretima. Međutim, uskoro će se sve to promijeniti. Zašto će Krešo dovesti svoju djecu u Oštrovac? Hoće li se Tina ohladiti od Kreše kada u selo stignu njegova djeca? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja gledatelji mogu saznati ovaj tjedan u seriji 'Kud puklo da puklo', od ponedjeljka do petka na Novoj TV!
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju