Prava borba za pola milijuna kuna tek počinje. Ovoga petka doznat ćemo tko će, osim glavne nagrade, ponijeti i laskavu titulu pobjednika ili pobjednice pete sezone Farme.

No, do superfinala pred finalistima su još dva polufinalna dvoboja. Kako bi sve bilo transparentno, farmeri su se okupili u Areni gdje su ždrijebom birani parovi i dvoboji u kojima će se boriti. Prvi izvučeni par je Gordan i Goran, a borit će se u dvoboju snage, kategorija pila na gredi.

Idućeg dana, u četvrtak, u Areni će se naći drugi par – Josipa i Tomislav, a snage će omjeriti također u dvoboju snage, ali u kategoriji pila na zemlji.

Pobjednici finalnih dvoboja u petak će imati finalni okršaj.



Nakon što su izabrani parovi, Gordan, Josipa i Goran prokomentirali su moguće ishode. Svo troje složilo se u tome da bi bili sretni tko god da od njih troje, izuzev Tomislava, odnese pobjedu. Nešto kasnije, Josipa i Gordan komentirali su Tomislava i njegov nastup u Areni.



Kako natjecanje nije rezervirano samo za finaliste, gledat ćemo i farmerske igre u kojima će se natjecati farmeri povratnici. Tako ćemo ovoga tjedna u igri Najbrža životinja farme vidjeti Laru, Saru, Damira, Danielu i Barbaru, u igri Najbolja kuhača svoje kulinarsko umijeće pokazat će Ante, Kristijan i Katica, a za titulu najboljeg glasa Farme borit će se Darko, Zinka i Ankica.



Večernje trenutke farmeri su proveli uz smijeh, a birali su Mistera i Miss ovogodišnje Farme.  „Izbor je bio težak, ali na kraju smo jednoglasno izabrali.“ komentirala je članica žirija Ankica, a za Miss Farme odabrana je Lara, dok je titula Mistera pripala Anti.


 
Propuštene epizode Farme pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju