Kao najgledaniji kanal u prime timeu, Nova TV je svog prvog konkurenta nadmašila za 188 posto, a drugog za čak 196 posto.

Nova TV grupa kanala jučer je ostvarila izvrsne rezultate – kao najgledaniji kanal u prime timeu, Nova TV je svog prvog konkurenta nadmašila za 188 posto, a drugog za čak 196 posto. Da je riječ o najjačoj televiziji na domaćem tržištu potvrđuje i velika gledanost tijekom cijelog dana kada je Nova TV od konkurentskih kanala bolja za 81 posto, odnosno 118 posto.

Najgledaniji program dana bila je nova turska uspješnica 'Bit ćeš moja', s proslavljenim glumcima Burakom Özçivitom i Neslihan Atagül. Sinoćnju epizodu u prosjeku je pratilo više od 440 tisuća gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 36,1 posto. Zabranjena ljubav Kemala i Nihan, kao okosnica serije 'Bit ćeš moja', izazvala je veliki interes i na društvenim mrežama – tijekom ponedjeljka i utorka doseg objava vezanih za seriju na Facebook stranici Nove TV bio je veći od 745.000, a samo dva video isječka ostvarila su više od 134.000 pregleda.



Dnevnik Nove TV i sinoć je bio prvi odabir gledatelja za informiranje o novostima iz zemlje i svijeta - u prosjeku ga je pratilo njih više od 400 tisuća, čime je ostvario udio u gledanosti od 42,7 posto. U usporedbi s konkurentskim informativnim emisijama, Dnevnik Nove TV bio je gledaniji za 108 posto od prvog konkurenta te za 188 posto od drugog, čime je još jednom potvrdio svoj status tradicionalno najgledanije središnje informativne emisije.



Odlične rezultate gledanosti ostvarila je i Doma TV koja je bila najgledanija u kategoriji specijaliziranih TV kanala gdje su gledatelji najviše pratili serije 'Šifra zločina' i 'Tragovi zločina'.

Izvor: AGB Nielsen; Facebook Insights
Razdoblje: 19. – 20. lipnja 2017.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju