Otkrijte što se sve sprema za šestu epizodu.

Šesta po redu audicijska epizoda Supertalenta predstavit će novih 11 kandidata koji će ove nedjelje svojim talentom donijeti zabavu u domove gledatelja. Fascinantnu vještinu natprosječne fleksibilnosti demonstrirat će 24-godišnja kontorcionistica Roksanda Petronić koja se preko deset godina bavi jogom i gimnastikom. Za pozornicu Supertalenta pripremit će niz nevjerojatnih elemenata, a njezina će mogućnost savijanja tijela toliko zapanjiti žiri da će Maja poručiti: „Boli me svaka kost nakon ovog nastupa“.


Nesvakidašnje pokrete tijelom pokazat će i atraktivna Ukrajinka Natasha Korotkina, a glavni adut njezinog nastupa bit će – trbušni mišići. Tijekom dugogodišnjeg predanog treniranja Natasha je razvila poseban stil trbušnog plesa koji ujedinjuje različite stilove, a njezina nevjerojatna i dosad neviđena tehnika izazvat će senzaciju koja se ne propušta.


Na pozornicu Supertalenta vraća se talentirana plesačica Ira Đerić Hasanac iz Crikvenice koja je u showu nastupila 2018. godine kao članica plesne grupe od 60-ak plesača. Iako ima tek 13 godina, Ira u svojoj kolekciji već broji oko 400 medalja i 300 pehara, a ovoga puta na veliku pozornicu dolazi samostalno.
Breakdance, koji će toliko oduševiti članove žirija da će neki od njih komentirati kako je to najbolji nastup u toj kategoriji koji su dosad vidjeli na Supertalentu, izvest će 27-godišnji Miljan Rančić iz Srbije, a da parkour može biti zabavan, inovativan i pomno koreografski osmišljen dokazat će David Jelušić, Domagoj Matulj, Dylan Miletić te Luka i Mateo Kusturin kao članovi riječkog Parkour kluba Equilibre.


Blagovest Georgiev Kisyov, 36-godišnji trener badmintona podrijetlom iz Bugarske, predstavit će se u sklopu tročlane skupine Akustika Balkana, a ono što će izvesti na pozornici neće imati veze s ovim sportom. Iako su mu nudili trenersku karijeru u Danskoj, Blagovest je ipak odabrao Hrvatsku, a na Supertalent dolazi ispuniti dugogodišnju želju koja tinja u njemu otkako zna za sebe.


Zanimljiv nastup koji će posebno dirnuti Maju izvest će 58-godišnji Vladimir Pavić iz Požege kojemu se život promijenio nakon jedne prometne nesreće kada je, tvrdi, doživio izvantjelesno iskustvo, a od tada ima poseban dar za pisanje poezije i duhovnih romana koji će pokazati i pred članovima žirija.
Splićanin Mate Jurić, koji se glazbom bavi od svoje desete godine, predstavit će se sa svojim alter egom Puknuti žmigavac. Njegov se alter ego bavi posebnom vještinom koja dosad, tvrdi, nije prikazana na televiziji, a u sebi uključuje pjevanje i sviranje te je za njezino izvođenje potreban malo veći moždani rad.


Na pozornicu će ove nedjelje stati i 16-godišnja Sara Krpan iz Osijeka koja je još u vrtiću bila prava senzacija zbog svog talenta za glazbu. S obzirom na to da se boji javnih nastupa, Saru je u show prijavila prijateljica, a predstavit će se autorskom pjesmom koju je napisala na engleskom jeziku.


Među pjevačima će se u šestoj epizodi naći i 28-godišnji Matej Bago s Hvara koji će se na pozornici će pojaviti u osebujnom izdanju koje čuva samo za nastupe te 18-godišnji Ajdin Vranešić kojemu je želja da svojim sudjelovanjem u showu oca i majku učini ponosnima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju