Najnovije vijesti s požarišta gledatelji su tijekom ponedjeljka najviše pratili u redovnim i izvanrednim informativnim emisijama Nove TV.

Požari koji od nedjelje navečer haraju Dalmacijom i zaleđem u ponedjeljak su poprimili nevjerojatne razmjere, a najnovije vijesti s požarišta Nova TV je tijekom cijelog dana donosila u svojim redovnim i izvanrednim informativnim emisijama. Tako su sinoćnje izvanredne vijesti Nove TV u 21:45 bile najgledaniji program dana koji je u prosjeku pratilo preko 570.000 gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 40,9 posto.

Da je informativni program Nove TV jučer bio prvi odabir gledatelja dokazuje i Dnevnik koji je bio najgledanija središnja informativna emisija s udjelom gledanosti od 45,8 posto. Izvanredno javljanje s požarišta pred kraj sami Dnevnika pratio je svaki drugi gledatelj pred TV ekranima ili njih ukupno 655.286, te je ostvaren udio u gledanosti od 52 posto.

Uz izvanredne vijesti i Dnevnik, među četiri najgledanije informativne emisije bile su i večernje Vijesti Nove TV koje su ostvarile najveću gledanosti u svojoj kategoriji (SHR 40,2 posto) te popodnevne Vijesti koje su također bile najgledanije u svojoj kategoriji (SHR 36 posto).

Novosti vezane za požare pratile su se i na društvenim mrežama Nove TV koja je s javljanjima uživo putem Facebook live videa započela već u ponedjeljak ujutro. Tijekom dva dana objavljeno je ukupno devet Facebook live videa na temu požara, a s više od 320.000 pregleda, Facebook stranice DNEVNIK.hr-a i Nove TV ostvarili su najveću gledanost na ovu temu.

Reporterski su timovi nove TV tijekom cijelog ponedjeljka izvještavali iz Benkovca, Pristega i Zemunika te šire okolice, odakle su se javljali Andrija Jarak i Barbara Štrbac, kao i Drniša i šire okolice gdje je bio Šime Vičević.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 21.8.2017.
Ciljna skupina: 4+
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju