Nova TV kao medijski partner i ove godine tradicionalno donosi izravan prijenos humanitarnog koncerta 'Želim život' koji organizira zajedno sa Zakladom Ana Rukavina, a koji će se emitirati u ponedjeljak, 19. prosinca, u 21:15h

Ove godine Zaklada koncertom obilježava desetu obljetnicu svojega rada, a njime se također želi zahvaliti svima koji su se tijekom ovih deset godina djelovanja Zaklade uključili i doprinijeli njenom radu.

Kroz bogatu glazbenu večer gledatelje će voditi poznata voditeljska lica Nove TV, dok će za dobru atmosferu na Trgu bana Josipa Jelačića biti zaduženi Psihomodo Pop, Opća Opasnost, Meritas, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Vatra, Maja Šuput, S.A.R.S. i Colonia.


 

Tijekom humanitarnog koncerta, poznata lica iz hrvatskog javnog života javljat će se na pozive građana na humanitarni telefon u call centru, koji će na taj način pomoći daljnjem radu Zaklade, kao i nastavku Anina sna.

Gledatelji će koncert moći pratiti i na portalu DNEVNIK.hr te putem usluge OYO, a građani će moći iskazati podršku koncertu na društvenim mrežama putem službenog hashtaga #ZelimZivot.


Nova TV od 2011. godine promovira vrijednosti rada Zaklade Ana Rukavina, te zajedničkim snagama pokušavaju u što većoj mjeri senzibilizirati javnost o važnosti same Zaklade kao i davanja podrške njihovom djelovanju. Rad Zaklade moguće je podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi će biti će omogućeni tijekom cijelog prosinca.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije deset godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima:
Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve što je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život.


Ne propustite pratiti koncert i podržati rad Zaklade Ana Rukavina!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju