Oženiti sina nije bio lak zadatak, a najveća odluka je tek pred kandidatima.

Izbor između Hanny i Višnje nije bio jednostavan zadatak za Igora. Više je puta priznao kako je prema Višnji razvio osjećaje, no ona ga je odbila. „Uvijek fali ono nešto i ovo je tipična Igor situacija, ne znaš tko koga. Radije ću biti sam i nesretan nego s nekim pa još nesretniji.“, izjavio je Igor. Majka Marica naposljetku mu je savjetovala da odabere Hanny kao životnu partnericu jer bi mu se ona, prema njezinu mišljenju, bolje prilagodila. „Igor se možda imao namjeru zaljubiti, a je li ona druga strana to uzvratila, ne mogu to reći.“, zabrinuto je kazala Marica.

Igor je na zanimljiv način odlučio otkriti svoju odluku. Djevojkama je pripremio iznenađenje u obliku haljine koja veličinom odgovara samo jednoj od njih.


 

Igorova odluka mnnoge je iznenadila, izabrao je Višnju.

Igor je čudo. Svaka majka bi ga poželjela za zeta i svaka žena za muža, cijenim što me je odabrao. Pričali smo milijun puta i mislim da jako dobro znamo što je, a što nije. Potencijala za druženje uvijek ima, za prsten ne.“, rekla je Višnja i time odbila biti Igorova partnerica.

Propuštene epizode showa 'Ženim sina?' besplatno pogledajte na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju