Sedma emisija showa bit će prepuna iznenađenja, ali i novosti….

Nakon što smo iz nedjelje u nedjelju naviknuli da svaki plesni par showa ''Ples sa zvijezdama'' otpleše jedan ples u sedmoj emisiji ovog vrhunskog show programa slijedi nešto neuobičajeno.

Osim plesova koje će plesati pojedinačno preostalih šest parova podijelilo se u dva tima. Odabir tko će biti u kojem timu imala su dva plesna para s najvećim brojem bodova u prethodnoj emisiji, a to su bili Ivan Šarić i Paula Jeričević, te plesni par kojeg čine Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Međutim, nešto ipak ostaje po starome. Svaki će plesni par izvesti nastup pojedinačno, no uz to još će nastupati u timskoj izvedbi. Prvu grupu koju su birali Ivan i Paula uz njih čine Marko Grubnić i Ela Vuković te Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić.

Drugu grupu koju su sastavljali Slavko Sobin i Gabriela Pilić čine Josipa Pavičić Berardini s mentorom Damirom Horvatinčićem te Sonja Kovač i plesni partner Gordan Vogleš.

Sljedeća emisija bit će prožeta do sada neviđenim sadržajnim elementima, a specijalni efekti i raznovrsne animacije dat će posebnu dimenziju plesnim nastupima.

Ne propustite plesni spektakl ove nedjelje na programu Nove TV od 20 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju