Otkrijte o čemu je riječ!

Asena Girişken, atraktivna i talentirana turska glumica, poznata nam je iz serije "Dvostruki život". Utjelovljuje Ješim, mladu ženu koja se, neznajući, našla zarobljena u ljubavnom trokutu iz kojega je teško izaći. Naime, njezin joj se muž Tarik lažno predstavio te čak pet godina, s Ješim i njihovom kćeri Ojku, vodio dvostruki život. S druge strane, ima dvoje odrasle djece i dugogodišnji brak s poznatom sutkinjom Guzide.

Nakon što Ješim na nezavidan način biva suočena s istinom, odlučuje pod svaku cijenu održati obitelj na okupu i riješiti se najveće prijetnje – Guzide. U ostvarenju tog nauma neće ju spriječiti apsolutno ništa, što joj se nerijetko na ovaj ili onaj način obije o glavu.

Girişken se s glumom, točnije, kazalištem, prvi put susrela u višim razredima osnovne škole te je uz rođake počela izvoditi skečeve za obitelj. Iako joj je prva ljubav bila glazba, s obzirom na to da svira klavir i gitaru te ima lijep glas, nakon srednje škole upisala je studij prava. Kako sama kaže, to uopće nije htjela studirati pa je s 18 godina, nakon puno nagovaranja roditelja, ipak upisala tečaj glume

Ovo razdoblje svog života nikako nije uzela zdravo za gotovo, već je u sve s čime se susrela ulagala maksimalan trud. Tako za svoju glumačku karijeru kaže:

"Imala sam sreće, ali i puno sam se naradila. Ovo je sve definitivno plod mog rada. U životu mi svatko može prigovoriti na sve, ali ne dam da itko prigovori mojoj radišnosti. Jako volim raditi i jako cijenim ovaj posao. On zauzima vrlo važno mjesto u mom životu. Zato smatram da je sve ovo definitivno plod rada. Sve što sam u životu stekla, stekla sam radom."


Još jedno aktualno glumačko lice koje gledamo u seriji "Snaga obitelji" jest Atakan Özkaya. Ovaj mladi i perspektivni turski glumac oživio je lik Sarpa, problematičnog i sebičnog mladića koji se nadmeće za očevu ljubav i pažnju kad u obitelj dođe očev izvanbračni sin. 

Da bi u tome uspio, pribjegava osmišljavanju raznih smicalica i pakosti. Međutim, kako se na kraju sve otkrije, takve ga radnje samo još više udaljavaju od oca, umjesto da mu pomažu.

Iako su po pitanju odabira metoda Sarp i Ješim pomalo slični, osim toga oni nemaju nikakve veze jedno s drugim. S druge strane, Atakan i Asena itekako imaju veze – jer su u vezi! Ovaj ljubavni par osvojio je srca mnogih obožavatelja obiju serija, a svoju ljubav ne kriju ni na društvenim mrežama.



Serije "Dvostruki život" i "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju