Pročitajte 5 zanimljivosti koje sigurno niste znali o Vin Dieselu!

Donosimo vam 5 činjenica koje sigurno niste znali o slavnom glumcu Vin Dieselu:

1. Pravo ime Vin Diesela je Mark Sinclair Vincent, također je zanimljivo da ima i brata blizanca koji se zove Paul.

2. Karijera Vin Diesela započela je sasvim neobično. Naime, on i njegov brat Paul htjeli su vandalizirati njihovo lokalno kazalište. Nakon što ih je uhvatio redatelj jedne predstave u činu uništavanja kazališta, umjesto da je zovnuo policiju– on im je ponudio ulogu u predstavi.

3. Vin Diesel je radio kao dispečer i prodavač žarulja, ali i kao izbacivač u jednom noćnom klubu. Tamo je dobio ime Vin Diesel, Vin je skraćeno od prezimena Vincent, a nadimak Diesel dali su mu zato što je imao energije kao da je na dizelskom gorivu.

4. Studirao je kreativno pisanje, ali je odustao od fakulteta. Međutim, uvijek ističe da mu je taj period studiranja jako puno pomogao u pisanju današnjih scenarija za filmove.

5. Šale o Chucku Norrisu zapravo su počele od Vin Diesela kojega se htjelo pokazati kao neuništivog. Međutim, kasnije mu je titulu neuništivog „ukrao“ Chuck Norris.

Donosimo vam napetu akciju s Vin Dieselom u kojoj utjelovljuje agenta DEA-a Seana Vettera koji sa svojim kolegom i Demetrius Hicks ( Larenz Tate) uključuje u rat koji se odvija na granici Meksika i američke savezne države Kalifornije. Agent Sean Vetter poznat je po svojim nasilnim metodama te nakon ubojstva njegove žene, on više nema što izgubiti. Koristi savezništvo s bivšim narkobosom kojeg je strpao u zatvor, dok se opasno približava liniji između pravde i bezakonja u svojoj potrazi za osvetom zagonetnom ubojici. 

Napetu akciju "Kartel" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju