Prvi korak koji je Zejnep učinila s nakanom da stane na vlastite noge završio je velikim razočarenjem.

Zejnep organizira proslavu na koju je pozvala Merjem koja se veseli jer ju je, čini se, Zejnep zavoljela. Ipak, ona odbija poziv zbog obećanja koje je dala Ševketu. Na proslavi sve prolazi u najboljem redu, iako se u jednom trebutku pojavio Ertan i pokvario atmosferu, no sve je ipak prošlo bez većih incidenata zahvajujući Mustafi.

 

Dževhat ostavlja Šazimet pismo u kojem je moli da se nađu, no Ajfer pronalazi pismo i, misleći da je namijenjeno njoj, odlučuje da će se naći s udvaračem. U međuvremenu Zejnep počinje raditi u Merjeminoj tvrtci te se odmah prvi dan dokazuje na poslovnom sastanku, a ona i Fatih prvi puta spavaju zajedno u krevetu.

Ajfer pođe na sastanak s tajnim obožavateljem, no kada tamo sretne Orhana i Selin, odustane od čekanja. Ševket nazove Fatiha od kojeg sazna da se Zejnep zaposlila, pa ljutito prekine poziv te ga brzo dolazi izgrditi. Zejnep se sukobi s važnim suradnikom gospođe Merjem te zbog toga tvrtka izgubi ugovor vrijedan milijun dolara. Iako se Zejnep se odlučila ispričati gospodinu Ihsanu, napravila je još goru situaciju i završila u zatvoru.

Gospodin Ihsan tuži Zejnep za napad, zbog čega ona mora ostati u pritvoru. U cijeloj toj strci Merjem saznaje da Zejnep i Fatih nisu vjenčani, pa odluči uzeti stvar u svoje ruke i zaprijetiti Ihsanu da povuče tužbu protiv Zejnep. Zejnep se rastuži zbog cijele situacije i odluči podnijeti ostavku.

Mislite li da je Zejnep zaslužila kaznu?

glasova:

Ne propustite pogledati seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju