Životna pozadina glavne glumice serije "Izdaja"

Hatice Sendil jedna je od glavnih glumica i nositeljica radnje turske napete dramske serije "Izdaja". U seriji utjelovljuje ženu čije je djetinjstvo okarakterizirala razorena obitelj, no neovisno o tome ona postaje inteligentna, nježna i skromna žena koja brzo rješava probleme. Osim ovom, glumica se proslavila brojnim turskim serijama među kojima je i "Sudbina", koja se emitirala na Novoj TV.

Zavidna glumačka karijera nije jedino što krasi njen poslovni život. Naime, Sendil je poznata i po svojoj karijeri modela. Kao model natjecala se na izboru za Miss Turske gdje je završila na trećem mjestu, samim time kasnije je predstavljala svoju državu na izboru za Miss Europe gdje je bila četvrta.


Njezinu ljepotu i šarm prepoznao je i njen muž s kojim je već 13 godina. Životna poteškoća s kojom se par susreo već na početku braka bila je ta da su izgubili bebu u 14. tjednu trudnoće. Međutim, Sendil je odlučila staviti zdravlje na prvo mjesto te su uspješno dobili dječaka koji danas ima šest godina, a Sendil ga često objavljuje na svom Instagram profilu. 


Nove epizode serije "Izdaja" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju