Pojraz ili Resul – koja mu uloga bolje pristaje?

Ogün Kaptanoğlu uspješni je 45-godišnji turski glumac kojeg odnedavno pratimo u ulozi Pojraza u seriji "Izdaja". Pojraz je imućni čovjek koji živi sa sinom i majkom. Upozna Damlu, koja mu se odmah svidi, no ni ne shvaća u kakvu se igru upušta.

Ipak, Damline planove poremeti Neslihan kada počne podučavati Pojrazova sina i postane prijetnja njihovoj vezi otkrije li Pojrazu istinu o Damli. Nakon burnih događaja kojima smo svjedočili u posljednjim epizodama ostaje tek za vidjeti kako će se njihov odnos dalje razvijati...

Međutim, Kaptanoğlu nam je poznat i kao Resul iz serije "Snaga obitelji". Resul je Berkov otac i Ajlin suprug. Radišan je i uspješan poslovni čovjek, no usprkos tomu skromna je osoba koja voli pomagati drugima, a više od svega voli pravdu. Upravo su ga te njegove vrline skupo koštale. Nastojeći pomoći Nebahat u razotkrivanju Akifovih prevara, naišao je na informacije koje nije smio saznati pa je to platio cijenom svog života...

 

Kako kaže Kaptanoğlu, s Resulom ima mnogo sličnosti i raduje ga uspjeh serije, a s kolegama sa seta odlično se slagao iako im se pridružio u kasnijim epizodama. A u jednom je intervjuu komentirao i kako gleda na ulogu Pojraza:

"Mnoge serije na kojima sam radio bile su povijesne. Mogu reći da mi je ova uloga bila vrlo privlačna u smislu povratka u suvremene priče."

 

Osim uspjeha u brojnim turskim filmskim ostvarenjima i serijama, Kaptanoğlua krasi zaista svestrana osobnost. Licencirani je košarkaš i nagrađivani plivač, gaji veliku strast prema moru i bavi se ronjenjem na dah, profesionalnim planinarenjem, vozi motor... Sve u svemu, pravi je avanturist i oličje poslovice – "u zdravom tijelu zdrav duh"!

 

Seriju "Izdaja" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju