'Sad imaju grdog neprijatelja!'

Ovotjedni prvi duelist je Srećko. „Mislim da sam konkurencija. A ja ću se boriti. Nisam bježao '91, neću ni sada.“, našalio se Srećko.




Gazda Saša svoju je šibicu dao Kristini: „Ne slažemo se. Komunikacije nemamo. Kao sluga nije ništa radila.“, a još jednu šibicu Kristina je dobila i od Edite. Ozren je svoju šibicu dao Srećku te objasnio kako je farmera sve manje, a posla sve više te da se sve više osjeti kako Srećko ne može raditi. Nakon odabira, Srećko se spakirao i uputio u duelističku kućicu gdje će imati vremena razmisliti koga će odabrati za drugog duelista.



„Danas me najviše razočarala upravo cijela ta grupa. Znači, Robi, Jurica, Ozren, Matea i Maja P.. Oni su me izdali. Nisam ništa iznenađen. Oni mene na piku imaju još od početka.“ , prokomentirao je Srećko odabir te dodao: „Za događaje proteklih par dana, pa ja bih čak rekao i tjedana, najzasužniji je Robi. On je najglasniji. Stalno nešto dogunđava. Trči od jednih do drugih baš kao neka stara baba seoska. Mislim da on sve to muti.“.



Srećko je primjetio da ga je Roberto pokušao izmanipulirati govoreći mu koga da odabere za drugog duelistu te da njega postavi za gazdu. Isto radi, kaže Srećko, i Jasmin, samo što je Roberto vještiji.



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju