Što čeka u novoj emisiji doznajte uskoro na Novoj TV!

Iza nas je sedma emisija "Plesa sa zvijezdama" koja je za zvijezde i njihove mentore bila najzahtjevnija. Bila je to noć izazova u kojoj su plesni zadaci bili dvostruko teži. Plesni parovi uspješno su svladali izazove koje je pred njih donio prošlogodišnji pobjednih showa Pedro Soltz. U izazovnoj emisiji plesno natjecanje napustili su Dario Zurovec i mentorica Helena Janjušević. Kao svoj posljednji ples u showu izveli su sambu za koju su od žirija osvojili 25 bodova. „Samba je bila izazovna moram priznati, možda sam mogao bolje ili lošije, ali zahvalan sam jer sam pozvan u ovaj show. Smršavio sam 4 i pol kile, ima to svoje prednosti“, poručio je Dario.

Zvijezde i mentori istaknuli su da im je Pedro zadao dosta posla kroz tjedan, ali to nije bio jedini izazov koji ih je pratio u sedmoj emisiji. Drugi izazov bio je timski, u kjemu su na kraju emisije kandidati bili podijeljeni u dva tima - Eliminatori i Ludacha. Donosimo vam pregled svih nastupa večeri, a vi nam u anketi recite tko vas je najviše oduševio. U ovom dvoboju više bodova ponio je tim Eliminatori. 

U novom videozapisu pogledajte kako je izgledao backstage sedme emisije i što se sve događa iza kamera. Kako se natjecatelji pripremaju za nastup, ali i kako se zabavljaju dok čekaju svoj nastup.

 

Plesni parovi uspješno su svladali izazove koje je pred njih donijela sedma epizoda, a što ih čeka u novoj emisiji doznajte uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju