Iz prve ruke saznajemo kako se Maja Šuput snašla u ulozi voditeljice!

Emisija "Tvoje lice zvuči poznato" ove nedjelje nastavlja s emitiranjem, a osim osmero kandidata i članova žirija, tome se izrazito veseli i ovogodišnji voditeljski dvojac - Frano Ridjan i Maja Šuput!

''Osjećaj je fenomenalan, nikad nisam mislila da ću biti toliko sretna da idem raditi ovaj posao koji zaista nije moj posao nego je njegov posao, ja sam tu samo pridruženi član, ali ja se sad veselim kao da je moj posao i toliko mi je Frano falio, imam osjećaj kao da se znamo sto godina i baš sam sretna, sretna, sretna", za IN Magazin ispričala je Maja.

"E to sam čekao da prizna, ustvari! Ja sam jedva čekao vidjeti ponovno Maju Šuput. Stvarno mi je to nedostajalo, moram priznati, nedjelje su mi bile prazne kako bez tebe, tako i bez malih i nešto većih ekrana. Bezveze, nedjelje su baš dosadne bez nas'', zaključili su voditelji Maja Šuput i Frano Ridjan.

Koliko je Maja Šuput svestrana, govori nam i to što se poznata pjevačica okušala i u poduzetničkim vodama. Osim toga, Maju smo imali prilike gledati i kao članicu žirija u emisiji "Supertalent", a sada je kao voditeljicu gledamo u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj se i sama iskušala kao kandidat u drugoj sezoni. A kako se snašla u novoj ulozi te što o njezinom voditeljskom angažmanu misli njezin kolega, Frano Ridjan, pogledajte u prilogu:

Voditeljica ne krije svoje uzbuđenje oko početka emitiranja showa, a to najbolje pokazuje i njezina objava na Instagramu.

 

 

Povratak legendarne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i neponovljive transformacije ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju