Skupio hrabrosti i svima predstavio ono što voli raditi.

Inače je introvertan i samozatajan te pomalo nezadovoljan svojim životom jer ne radi ono što voli. Zbog toga se Ivo prijavio na Supertalent i došao raditi ono što voli – pjevati. 

 

„Ja sam vam doista povjerovala da ste sramežljiv čovjek, apsolutno vam više u to ne vjerujem“, započela je Martina pa je Davor nastavio: „Ivo je veliki introvert, a ono što je velika stigmatizacija introverta je da introvert ne može imati energiju, snagu, znači može samo je ne izražava na takav način.“

„Zahvaljujem na tom dubokom pogledu ja sam ovu pjesmu sad proživjela drugačije i savršeno mi je bilo“, istaknula je Maja. „Toliko senzualno pjevate. Glas vam ima i potrebne dubine i potrebnu jačinu u visinama. Imate prelijepe ove frljice, poigravate se s tim vokalom, poigravate se s dinamikom kad treba. Možete se ozbiljno baviti pjevanjem“, dodala je Martina.
 

Ivo Marinković je boem u duši i vuk samotnjak koji se ne uklapa se u društvo. Kao mlađi bio je razredni klaun jer je nasmijavao sve kolege, ali kako je odrastao, tako je sve više postajao introvertan. Povlači se u sebe jer se ne bavi onime što zapravo želi. Radio je u skladištu i kao dostavljač, a sad iznajmljuje apartmane. Vodi dosadan život, a ima talent i smatra da je napokon vrijeme da uzme stvari u svoje ruke i od njega učini ono što se dosad bojao. Žao mu je što ne svira neki instrument. Prvi dan Supertalenta je prvi dan njegovog novog života jer nema sreće u životu dok čovjek ne radi ono što voli.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju