Čekaju nas nova iznenađenja i zanimljivi obrati.

U novim nastavcima hit seriji Nove TV ''Čista ljubav'' čekaju nas nova iznenađenja i zanimljivi obrati. U ulozi misterioznog liječnika, dr. Lalića, koji će promijeniti život obitelji Lončar, vidjet ćemo poznatog glumca Ivicu Pucara.Od ostalih događanja vidjet ćemo i kako će Sonja reagirati kada vidi Tomu u idiličnom obiteljskom okruženju s Helenom i Mašom. Tomo će pak saznati da je Helena kanila pobjeći s Mašom, ali i jednu vijest koja će ga šokirati. Ranko je podmetnuo požar u kojem je Tomo stradao.

Snježana i Hrvoje pritišću Milana da Rankov novac prebaci Snježani dok Ranko i Rus bezuspješno pokušavaju naći Snježanu. Ranko navodi Eminu da oda Snježaninu lokaciju, hoće li ju stvarno nesvjesno odati? Edita sumnja da Hrvoje vara Branku te svoje sumnje dijeli s njom.Obitelj Lončar prima dramatičnu vijest o Jasninom zdravlju. Ranko daje Snježani nalaze te ona saznaje da nosi zdravog dječaka, Ranko joj obeća da će se pobrinuti za dijete, ali hoće li i za Snježanu? Hrvoje nabavlja Tomi pištolj. U obitelj Lončar će se pojaviti liječnik Lalić koji će im dati nadu za Jasnino ozdravljenje, postoji mogućnost operacije i jako je skupa i riskantna, ali se on ponudio da sam izvrši operaciju.

Helena pronalazi Tomin pištolj i dolazi do svađe između njih dvoje. Očajna Helena odlazi Ranku kako bi mu vratila novac i prekinula povezanost s njim. Hoće li Heleni poći za rukom što je naumila ili će zbog Rankove manipulacije ipak odustati?Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju