Lica Nove TV osvojila su Večernjakovu ružu, nagradu za koju su kriteriji između ostalog i izvrsnost, originalnost i kvaliteta.

Ivana Petrović osvojila Večernjakovu ružu za TV osobu godine

Jedna od najpoznatijih novinarki na hrvatskoj medijskoj sceni, Ivana Petrović, svoje dugogodišnje veliko iskustvo, kao urednica vanjske politike, reporterka i komentatorica, svakodnevno pretvara u kvalitetne i sadržajne analize i izvještaje.

Ove godine rad Ivane Petrović na Novoj TV su posebno obilježila praćenja dva, u globalnom pogledu, najvažnija vanjskopolitička momenta – referendum o izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz EU, odnosno Brexit te predsjednički izbori u SAD-u.


Petra Dugandžić osvojila je Večernjakovu ružu u kategoriji TV glumačkog ostvarenja godine


Publiku je osvojila ulogom u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji "Zlatni dvori". U hit seriji Nove TV Petra Dugandžić igra lik omiljen publici, veselu Slavonku Katu, rasnu snašu, toplu i vedru djevojku velikih ambicija. Iako ponekad nespretna s riječima, Kata je odana prijateljica.

Za ovu ulogu ne samo da je ova talentirana glumica morala savršeno svladati slavonski dijalekt, već i upustiti se u tjelesnu transformaciju, s obzirom da lik kojega utjelovljuje podrazumijeva punašniju siluetu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju