Intervju pogledajte 17. rujna u IN magazinu.

Iako je već trideset godina u svijetu showbiznisa, Jason Isaacs jedan je od onih glumaca za kojim obožavatelji na filmskim premijerama vrište, no čim se reflektori ugase, ovaj televizijski kapetan svemirskog broda Discovery, slobodno šeće ulicama Londona, a da ga itko prepozna i traži autogram ili selfie.

Na televizijskom festivalu u Monte Carlo novinarka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je s britanskim glumcem Jasonom Isaacsom, koji je na Azurnoj obali promovirao seriju 'Star Trek: Discovery'. Jasonova najpoznatija filmska uloga je ona Luciusa Malfoya u filmovima o Harryju Potteru.

Isaacs je imao priliku upoznati njegovu obožavateljicu koja danju radi na platformi za bušenje nafte, a ostatak vremena odjevena je u lik Luciusa Malfoya. „Prišla mi je i uručila pozivnicu za svoje vjenčanje jer joj je lik Luciusa pomogao kada je prolazila kroz teško razdoblje. Udala se u ulozi Luciusa Malfoya“, rekao je Isaacs koji uživa u tome što ga rijetko prepoznaju. „Kada me netko pita čime se bavim, a ja kažem glumom, počnu se ispričavati kako me ne prepoznaju, sve dok ne počnem nabrajati neke od svojih uloga”, kaže Jason koji često šali kaže da se bavi dizjaniranjem kolačića, nakon čega razgovor odmah prestaje.



Isaacs je prije četiri godine bio u Hrvatskoj, točnije, Istri, kada je zajedno s Anne Heche snimao seriju 'Dig'. „Snimao sam u Hrvatskoj, bilo mi je fantastično, vratit ću se, pozovite me!“ Seriju 'Dig', kako je započeo rat u Jeruzalemu, snimali smo u Hrvatskoj. „Pojeo sam mnogo tartufa, sjećam se kada su ih počeli ribati, to u Americi stoji 10 tisuća dolara, a ovdje 5 dolara. Obožavam vašu zemlju”, otkrio je Jason, čiji intervju možete pogledati 17. rujna u IN magazinu.

IN magazin pratite od ponedjeljka od petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju