Redakciji najgledanije informativne emisije u Hrvatskoj, Dnevniku Nove TV pridružile su se iskusne novinarke i reporterke Ivana Kopčić i Anja Perković.

Ivana Kopčić je završila novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. 2016. godine pridružila se timu N1 televizije, gdje je radila kao reporterka te je pratila sve važne političke i društvene događaje u Hrvatskoj i svijetu. U informativnoj redakciji od pojave koronavirusa često je izvještavala o koronakrizi i raznim segmentima zdravstvenog sustava. S posebnim zanimanjem prati crnu kroniku, pravosuđe i prosvjede.
Ivanu smo već ovih dana imali priliku vidjeti u prvim javljanjima uživo u Dnevniku Nove TV.
''Odavno znamo da novinarstvo nije posao, već poziv. Ali dobiti priliku baviti se njime u programu najgledanije televizije u zemlji, posebno je zadovoljstvo, čast i izazov.'', rekla je Ivana Kopčić.

Svoje prve priloge za najgledaniju središnju informativnu emisiju već je napravila i Anja Perković.

''Nakon tri godine završila sam svoju dionicu maratona na N1 televiziji, uz bezbroj terena i javljanja uživo, te rolling vijesti. Dolaskom na Novu TV radujem se novim izazovima uz ekipu najgledanijeg Dnevnika u zemlji. Veselim se suradnji s kolegama kako bismo i dalje gledateljima donijeli točnu i pravovremenu informaciju. Nastavljam u istom tonu spremna za nove izazove. '', rekla je Anja Perković prilikom dolaska na Novu TV.

Anja Perković nakon završene opće gimnazije visoko obrazovanje nastavila je na studiju komunikologije i ekonomije. Svoj profesionalni put započela je 2015. godine kao novinarka u informativnom programu, urednica i voditeljica specijaliziranih emisija na lokalnoj TV postaji još za vrijeme studentskih dana. Jedna je od osnivačica studentskog Radija Kampus te urednica informativnog programa. Od 2019. bila je reporterka N1 televizije gdje je izvještavala o svim segmentima korona krize s naglaskom na zdravstveni sustav.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju