Ivana Mišerić i Bojan Jambrošić dvoje su kandidata čije transformacije uz ostalih šestero natjecatelja nove sezone hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledatelji s nestrpljenjem očekuju. U video intervjuu za DNEVNIK.hr otkrili su kako se pripremaju za novu životnu avanturu, čega se pribojavaju te što priželjkuju.

Iako im sudjelovanje u hit showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', iznimno laska, i Ivana i Bojan ističu kako je pred njima jako puno posla. „Jednako sam dobra u pjevanju i plesanju, odnosno podjednako loša, ovisi o danu“, priznala je radijska voditeljica Ivana Mišerić priželjkujući različite uloge u showu te otkrila za koje transformacije osobno navija: „Pristajale bi mi uloge macho muškaraca, ali želim da me gljiva uopće ne mazi'', kazala je Ivana Mišerić koja je spremna na svaki izazov.



Njezin kolega u showu, pjevač Bojan Jambrošić, kaže, već vizualizira svoje buduće transformacije te otkriva kako bi se volio transformirati u ženu, nekoga druge boje kože, ili bilo koga tko je značajno različit od njega samog. Bojan otkriva i čega ga je najviše strah: „Treninzi su naporni, ali posebno je teško vježbanje u štiklama. To me užasava i tko zna kako će to ispasti. Ipak ovi mi treninzi puno znače jer će mi dobro doći i kasnije kroz moje druge projekte i nastupe.''



Kako bi zadivili žiri, kandidati će morati dati sve od sebe. „S kritikama žirija ću se dobro nositi, ali ako baš nešto dobro napravim, a žiriju se ne svidi, pokušat ću to ne pokazati'', priznao je Bojan koji se nada kako se to ipak neće dogoditi, dok je Ivana otkrila da je ona ipak sama sebi najveći kritičar.



Kao djevojčica sam se maskirala u Tajči, Mineu i Magazin, i tada sam bila dobra u tome. Sebi sam najveći kritičar pa se sebe i najviše bojim u ovom projektu'', ispričala je te za kraj otkrila: „Ja nikada ne zaboravljam tekst pa neću ni sada, ali ako se dogodi već ću nešto smisliti da se spasim''.



Bojan i Ivana dijele sudbinu zajedno s Nives Celzijus, Daliborom Petkom, Danielom Bilićem, Anom Gruica, Mariom Rothom i Miom Anočić Valentić, a kome će najbolje ići transformacije saznat ćemo u četvrtoj sezoni popularnog showa Nove TV čije snimanje započelo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju