Ivana Dugonjić u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Mlada Ivana Dugonjić za audicijski nastup odabrala je tešku pjesmu, no to je nije smelo u namjeri da pokaže svoje nezavidne vokalne sposobnosti. Martina je bila posebno oduševljena, a njen komentar obilježio je cijeli nastup: „U tvom slučaju, interpretacijski, ti si meni u ovoj pjesmi bila bolja od Adele!“

Pjevanjem se bavi od malena, a sa svojih 17 godina za džeparac zarađuje u trgovini kod svojih roditelja. Ona je skromna vlasnica nevjerojatnog vokala! Martinin komentar bio joj je dokaz da je uspjela i da ima ono nešto. Supertalent joj je velika odskočna daska jer se prije toga nije nigdje prijavljivala. Poslije audicije je dobila par ponuda da svojim glasom uveliča neke događaje. Nada se da će tako i ostati. 

 

"Gledam te i gledam i mislim si nemaš curi što reći osim nakloniti se. Jednostavno do te mjere si točna, a tako slušljiva i toliko je dobro. Svaka sekunda tvog nastupa je bila ono 'kaj je ovo sad bilo'. Ako ti večeras ne uđeš u finale to znači da je netko gluh. Kad si ušla na pozornicu bila si toliko ozbiljna, a onda kad si završila nastup pojavio se taj tvoj dječji osmijeh", istaknula je Maja.

"Kao prvo uspjela si. Znam da si razmišljala o tome sve ove dane sigurno. U ovome si zaista uspjela. Druga stvar je to da mi se jako sviđa tvoja kontrola i tvoj mir i ne dati se tom pritisku svega ovdje, nego završiti sve to jako dobro. Nemam ti što drugo za reći osim - imaš li još jednu pjesmu?", dodao je Fabijan.

"Danas si došla u potpuno jednoj drugoj karizmi i ti sa svojom osobnošću. Međutim i vokalno. Jako se dobro sjećam tvog audicijskog nastupa, ovo nema veze s tim, ovo je toliko tri klase iznad audicijskog nastupa. Pogotovo u visinama, iako da bi bila pjevačica nije bitno samo znati visine. Ali u njima sam vidjela tu veliku razliku. I ja ću se složiti s Majom. Ostat ću vjerna i sebi i nadam se ako prođeš u finale onda treba poraditi i na izrazu i uvjerljivosti", zaokružila je Martina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju