"Ples sa zvijezdama" vraća se ove nedjelje od 20.15 na Novu TV.

Ivanu Čuljak Lošić uskoro gledamo u showu „Ples sa zvijezdama“, u kojem će predstaviti svoje plesne vještine. Domaća je publika imala priliku upoznati u kulinarskom showu „MasterChef“, u kojem je pokazala zavidne kulinarske vještine, a sada će nam se predstaviti u sasvim novom svjetlu.

 

 

„Volim se baviti fizičkom aktivnošću, tako da je ples, osim vježbe, za mene i način izražavanja emocija. Ritam glazbe me čini sretnom, pa mi ples pomaže da se isključim iz svakodnevnice, koja ponekad nije laka, i odmorim misli“, otkrila je Ivana za DNEVNIK.hr.

Najbolje joj pristaju lationamerički plesovi jer su dinamični, razigrani i prpošni, a ne vidi problem ni u drugim stilovima jer, kako kaže, sigurno ima zahtjevnijih, ali sve se može naučiti.

 

 

Na Instagramu broji skoro 14 tisuća pratitelja, a osim kuhanja i slastica s njima dijeli trenutke iz svakodnevnice i isječke s putovanja kojima se vraća kad god uhvati slobodan trenutak.

„Mislim da svi već znaju da je Meksiko moja druga domovina i uvijek ću ga preporučiti onima koji se upućuju u prekooceanske avanture, ali ako se radi o nekim bližim destinacijama kojima se rado vraćam, to su Rim i Pariz“, dodala je Ivana.

„Moj plesni partner je moj najsnažniji adut. Bio je devet puta državni prvak, a to nije mala stvar. Očekujem puno zabave, usavršavanje plesnih vještina i rušenje osobnih granica.“

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju