U treću emisiju "Plesa sa zvijezdama" Ivana i Ivan doskakutali su u pokretima quickstepa.

Slatkom pričom uz cha cha cha Ivana i Ivan uveli su nas u plesni spektakl u prvoj emisiji „Plesa sa zvijezdama“. U drugoj emisiji su nas meksičkim valcerom odveli u Meksiko, ali su se za dlaku izvukli od ispadanja. "Ivana ja jako želim navijati za tebe zato što imaš trenutaka kad čvrsto stojiš na nozi, a ako se raspadneš sakrij to i bit će puno bolje", poručio je Igor. Za nikad viđeni meksički valcer osvojili su 18 bodova žirija.

Plesni imenjaci čiji je ples iz emisije u emisiju sve slađi. Ivana i Ivan ovim plesom će nam prenijeti svoje buntovno djetinjstvo. Ivana za sebe kaže da je u djetinjstvu bila buntovnica i rokerica, dok Ivan nikad nije želio biti buntovnik.

Ivan je plešući ostao bez svoje Ivane. Asim Ugljen pred kraj plesa ukrao je Ivanu i oduševio sve.

"Znam da ti nije bilo lako prošle nedjelje, a u quickstepu su možda ponekad koraci bili prebrzi", bila je konkretna Franka. "Malo se nekad gubi fokus, ja bih volio taj fokus dići", dao je podršku Igor Barberić. Dok je Marko Ciboci dodao kako koraci nisu bili baš sinkronizirani te ih potaknuo na dodatni rad za sljedeću nedjelju. Osvojili su 21 bod žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju