Ivana Čuljak i Ivan Jarnec u prve tri emisije showa "Ples sa zvijezdama".

Od prve emisije oni su par koji na plesni podij donosi slatke trenutke. Ivana i Ivan najprije su nam se predstavili uz kolače i slatki cha cha cha u prvoj emisiji. Slastičarka Ivana kaže da joj je u kuhinji jako važna dobra glazba pa se ponekad i zapleše. Slatkim nastupom zadivili su publiku i žiri u prvoj emisiji uživo: „Vi imate vremena, dodajte začina i mislim da će onda biti dobar recept“, poručila je Larisa Lipovac Navojec. Za ovaj nastup osvojili su 21 bod žirija, a kako i gorko ide u kolače tako je i žiri uputio svoje smjernice za još bolji sljedeći nastup.

Naša gastronomska zvijezda svoje je znatno plesno iskustvo stekla na hercegovačkim svadbama. Uporna je i temeljita, a to je pokazala i na plesnom podiju. Ivana kaže da je trening jedna velika sapunica gdje se puno plače, a uvijek je imala želju glumiti u sapunici što joj se u drugoj emisiji i ostvarilo. Bila je to 'fiesta latina' večeru u kojoj su Ivana i Ivan plesali bečki valcer na meksički način. Posebna je bila koreografija koju je žiri pohvalio, a za tehnički dio uputili su i konstruktivne komentare: „Ivana ja jako želim navijati za tebe zato što imaš trenutaka kad čvrsto stojiš na nozi, a ako se raspadneš sakrij to i bit će puno bolje“, poručio je Igor Barberić. Za bijeg u Meksiko osvojili su 18 bodova žirija.

Plesni imenjaci čiji je ples iz emisije u emisiju sve slađi. Ivana i Ivan ovim plesom prenijeli su nam svoje buntovno djetinjstvo. U veselom quickstepu Ivan je ostao bez svoje plesne partnerice jer je Asim Ugljen pred kraj plesa pokušao ukrasti show. Naime, Asim je ukrao Ivanu s podija i time sve oduševio. „Znam da ti nije bilo lako prošle nedjelje, a u quickstepu su možda ponekad koraci bili prebrzi“, bila je konkretna Franka. „Malo se nekad gubi fokus, ja bih volio taj fokus dići“, dao je podršku Igor Barberić. Dok je Marko Ciboci dodao kako koraci nisu bili baš sinkronizirani te ih potaknuo na dodatni rad za sljedeću nedjelju. Za ples u trećoj emisiji posvećenoj uspomenama svojili su 21 bod žirija.

Dok očekujemo početak novog plesnog nastavka na Novoj TV pogledajte video o njihovim nastupima u prve tri emisije i u anketi nam recite koji vam je najdraži njihov nastup.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Sljedeća emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' planirana je za nedjelju 3. travnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju