U petoj emisiji uživo Ivana i Ivan plesali su jazz.

Prošloga tjedna vatrenim plesom su Ivana i Ivan zaokružili uz paso doble četvrtu emisiju showa „Ples sa zvijezdama“. Posljednji par te večeri odveo nas je u svijet mariachija. „Ovo mi je najbolje dosad. Fokus, točnost sve mi je bilo super. Koraci malo manje, ali ovako kako si krenula samo nastavi i bit će bolje“, istaknuo je Igor Barberić. „Tvoja čvrstoća, izražaj bio je dobar. Ali nažalost ja večeras nisam vidjela paso doble iako je sigurno pomak u tvom plesnom izražaju“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. „Bila si uvjerljiva, ali nedostajalo je možda strasti. Da budeš još čvršća, još jača“, poticajna je bila Franka. „Primijetio sam da si ipak gurala tačke po Zagrebu. Ali ja bih ipak želio vidjeti još možda dva sata guranja tački. Ovo je pomak vidi se, ovo je definitivno tvoj najbolji ples“, pozitivan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 20 bodova žirija.

Ona vidno napreduje, a večerašnjim plesom želi pokazati ljubav prema svojoj profesiji. U kuhanju je insprira ljubav prema putovanjima i prema ljudima koje voli, ali ne voli pjesme o kolačima i kad joj ljudi poklanjaju pregače. Ivana i Ivan zajedno su pripremili tortu za kolege s plesnog podija.  

VIDEO DOLAZI USKORO...

"Super mi je bio koncept da lutka oživi, ali onda kad oživi događaju se problemi u plesu koji treba biti mekan. Nedostajalo mi je te lakoće i fluidnosti", istaknula je Larisa Lipovac Navojec. "Mi smo sada u petoj epizodi i ljestvica se diže, a ovaj ples nije dostigao tu ljestvicu", komentirao je Igor Barberić.

"Dijelovi u kojima ste plesali zajedno su bili dobri, ali u dijelovima kad si plesala sama ne mogu reći da si izgledala dobro", rekla je Franka. "Ivana već smo ti nekoliko puta rekli da se moraš opustiti na plesnom podiju. Ali ponovit ću da ti to može popraviti ne samo stil nego i sve ostalo", poručio je Marko Ciboci. Osvojili su 21 bod žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju