Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata doznat će se uskoro.

Jedna od natjecateljica koja će se okušati u borbi za preživljavanje bit će pjevačica Ivana Banfić, poznata kao jedna od prvih predstavnika hrvatske dance scene devedesetih godina. Ususret uvom izazovu za novatv.hr portal Ivana je otkrila koja su joj očekivanja, što će joj predstavljati najveći izazov, što je će joj najviše nedostajati za vrijeme ove avanture života. To i još brojne zanimljivosti poglesdajte u video profilu Ivane Banfić.

 

 

Ivana Banfić poznata je hrvatska pop pjevačica koja se osim bogatom pjevačkom karijerom može pohvaliti titulom diplomiranog integrativnog psihoterapeuta. Osim toga, vlasnica je video produkcijske tvrtke koja se bavi snimanjem turističkih video tura pod nazivom 'Jedi, putuj i uživaj' te snimanjem video recepata za IBee Cooking Show. Ivana je odrasla u Velikoj Gorici, a već tada pokazivala je interes za glazbu i sport. Sebe opisuje kao avanturisticu i istraživačicu koja živi život punim plućima i voli isprobavati sve što joj se sviđa. U slobodno vrijeme najviše voli putovati, boraviti u šumi, kuhati, plesati i pjevati, meditirati i družiti se s prijateljima, a u životu je pokreću novi izazovi i novi ljudi. Kao svoje najveće vrline Ivana ističe empatiju, mudrost, upornost i pozitivan stav prema životu, a njezina je najveća mana, tvrdi, nestrpljivost.

 

 

„Avanturistički sam duh i ne volim biti u zoni komfora, ako sam duže od mjesec dana u istom, venem.. Zapravo od kad znam za sebe nisam u zoni komfora, nisam taj tip osobe.. Bila sam i u Amazoni prije par godina u jednom plemenu usred Džungle, prošla sam Indiju po nekoliko puta.. Volim istraživati život, moj stav je da sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja“, poručuje Ivana.

Uskoro počinje „Survivor, svjetski poznati zabavno-natjecateljski show prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, vještine preživljavanja u prirodi i uspješno svladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspjeh. Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u „Survivor“ stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju