Ovo nitko nije očekivao...

Četvrti farmer koji je napustio show je Ivan. Njegov protivnik u areni, Saša, odabrao je dvoboj snage, kategoriju pila na tlu. Ivan nije odmah na početku predao dvoboj, već je odlučio i malo zasukati rukave. Borba između dvojice duelista bila je zanimljiva, no Saša je bio puno brži i spretniji te si je pobjedom osigurao i imunitet u idućem tjednu.



„Evo ekipica, sve ste vidjeli, borite se, budite dobri, nemojte jedni drugima neke klipove, znam da je to fino i interesantno, ali poštujte jedni druge, cijenite jedne druge. Želim se zahvaliti Editi i Saši što su nazvali prvu životinjicu rođenu na farmi mojim imenom. Hvala vam svima.“, obratio se Ivan svojim farmerima i prije nego li je napustio arenu, postavio je Šteficu za novu gazdaricu, što ona nije očekivala.



„S ove farme kući nosim jedno iskustvo, lijepo iskustvo s malo dozom nekakve gorčine. Očekivao sam jednu bajku, jednu lijepu priču, ali nažalost desilo se to što se desilo. Bit svega je da im poručim neka budu ljudi, ljudi prije svega!“ , kazao je Ivan napustivši show.




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju