Ivan Jarnec mentor je u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama.

 Profesionalni plesač Ivan Jarnec rođen je u Varaždinu. Tijekom osnovne škole trenirao je plivanje i ples te išao na satove glume u HNK Varaždin. Plesom se počeo baviti 2007. godine. Temeljem plesnih rezultata, pozvan je u reprezentaciju Republike Hrvatske 2012. godine. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put se okrunio titulom državnog prvaka 2013. godine. U tom periodu, osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva. Nakon završetka srednje škole, seli se u Ljubljanu. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje vice prvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije.

U intervju za IN magazin otkrio je kako se nada da će se ostvariti kao mentor. Uz njegovo mentorstvo nema sumnje da će njegova plesna partnerica svladati sve plesne izazove.

 

''Cilj mi je što duže ostat u showu, dobro se zabaviti i naučiti još više novih stvari koje namjeravam iskoristiti u daljnjoj karijeri.''

Ne propustite prvu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' u nedjelju na Novoj TV, a osim novatv.hr pratite nas i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju