Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Plesač Ivan Jarnec i ove se sezone vraća u ulozi mentora showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je prošle sezone po prvi put zaplesao.

"Sretan sam što sam i drugu sezonu zaredom dio ovog showa. Općenito nisam paničar i nemam problema s tremom, ali nikad se ne zna. Smatram da sam dosta stvari u vezi showa naučio prošle sezone i da nisam toliko zelen. Još ne znam što mogu očekivati, ali znam da će svaki show imati poruku i emociju koju želim da gledatelji prime i osjete", poručio je Ivan.

U prošloj je sezoni plesao s našom poznatom slastičarkom Ivanom Čuljak, a otkrio je kakvu si partnericu sada priželjkuje. Više saznajte na portalu showbuzz.hr

 

 

Profesionalni plesač Ivan Jarnec rođen je u Varaždinu. Tijekom osnovne škole trenirao je plivanje i ples te išao na satove glume u HNK Varaždin. Plesom se počeo baviti 2007. godine. Temeljem plesnih rezultata, pozvan je u reprezentaciju Republike Hrvatske 2012. godine. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put se okrunio titulom državnog prvaka 2013. godine. U tom periodu, osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva. Nakon završetka srednje škole, seli se u Ljubljanu. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje vice prvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije. Ivana je televizijska publika upoznala kao mentora i plesnog partnera Ivane Čuljak u ''Plesu sa zvijezdama'' 2022.godine.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju