'Rad za najgledaniji Dnevnik u Hrvatskoj za mene je veliki izazov', izjavio je Ivan Dorian.

Novinar Ivan Dorian Molnar pridružio se timu informativnog programa Nove TV te smo ga već ovih dana imali priliku vidjeti u prvim javljanjima uživo u Dnevniku Nove TV.
Novinarstvom se Ivan Dorian počeo baviti 2011. godine pišući za portale Sportnet.hr i mojarijeka.hr, a nakon angažmana na studentskom Radiju Sova, 2013. godine postao je dio redakcije HR-Radio Rijeke. Osim sportskih događaja, prijenosa uživo, bio je radijski voditelj u programu te se nakon obrađivanja različitih tema, od književnosti, znanosti, ekonomije i sporta okušao u radu i na televiziji. Početkom 2015. godine krenuo je s radom za HRT-ovu mozaičnu emisiju Dobro jutro, Hrvatska, javljajući se uživo iz Rijeke i Primorsko-goranske županije. Pratio je razne događaje, uz izvještavanje i priloge o aktualnostima za Regionalni dnevnik, Županijsku panoramu i povremeno za središnji Dnevnik HRT-a.


U slobodno vrijeme bavi se nogometom, šahom te kreativnim pisanjem, a također govori tri strana jezika: engleski, njemački te poljski, koji je također koristio u izrađivanju video priloga. Diplomirao je poduzetništvo na riječkom Veleučilištu, uz proveden semestar u inozemstvu, u poljskom Krakowu.


Iznimno sam sretan što sam postao dio ekipe Informativnog programa Nove TV. Rad za najgledaniji Dnevnik u Hrvatskoj za mene je veliki izazov. Želim se svakodnevno razvijati, učiti od kolega i gledateljima na pravi način donijeti željenu informaciju“, izjavio je Ivan kojemu želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju