Nakon što je u prošlotjednoj emisiji dobila ovacije publike i žirija u interpretaciji Nereda Katarina Baban za finale je dobila posve drugačiju točku.

''Za mene je show bio gotov još prošle epizode kada sam čula da sam ušla u finale'', rekla je Katarina Baban prije svog posljednjeg nastupa.


 

U liku Britney Spears pojavila se na pozornici i izvela pjesmu '' I'm A Slave 4 U'', a stasom i glasom dokazala je kako je potpuno zasluženo u finalu.

Kada pogleda u retrospektivu ova akademska glumica i dizajnerica otkriva kako joj je show dobro došao za podizanje samopouzdanja.

''Posebno ću pamtiti transformacije u Jasona Derula i Rihannu'', izdvojila je Katarina, a hoće li možda pamtiti i transformaciju u Britney Spears zbog pobjede ne propustite doznati do kraja emitiranja večerašnje emisije!

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju