Ne propustite film koji je oduševio cijeli svijet prije nego je prikazan u kinima!

'Priča o prvaku' je priča o Michaelu Oheru, Afroamerikancu i beskućniku, podrijetlom iz razorene obitelji kojeg udomljuje bjelačka obitelj Tuohy kako bi mu pomogla da ispuni svoj puni potencijal.

 

U isto vrijeme, njegova prisutnost u njihovim životima navest će ih na mnoga samootkrića u vlastitim životima. Živeći u novom okolišu, mladi tinejdžer morat će se suočiti s potpuno drugačijim životnim izazovima.

Pred film su postavljena visoka očekivanja i prije nego je počelo njegovo snimanje. Tako je glavna uloga najprije ponuđena Juliji Roberts. Nakon toga, ulogu je tri puta odbila Sandra Bullock zato što je bila zabrinuta zbog igranja uloge predane kršćanke.

Štoviše, Sandra Bullock je bila toliko nesigurna u ulogu da je tijekom prvih nekoliko tjedana snimanja htjela odustati! Razlog tomu je činjenica da je mislila da njena gluma nije dovoljno dobra.

Film 'Priča o prvaku' je prvi film koji se promovirao samo s imenom glavne glumice iznad naslova. To je na kraju donijelo ogroman uspjeh i 'Priča o prvaku' je prvi film koji se promovirao isključivo s imenom glavne glumice (Sandre Bullock) i zaradio vrtoglavih 200 milijuna dolara.

Film je postao planetaran uspjeh i jedan od najbolje ocjenjenih filmova ikada, prema IMDb-u. Također, film je zaradio vrtoglavih 300 milijuna dolara od prikazivanja u cijelom svijetu.

Životnu dramu 'Priča o prvaku', koja je snimljena prema istinitim događajima, ne propustite pogledati u nedjelju navečer na Novoj TV! Više naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju