Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Esma je zajedno s djevojkama otišla u nabavku odjeće i svih potrebnih stvari za svadbu. Garip za to vrijeme dolazi k Faruku i želi razgovarati o braku s Esmom. Iako je Faruku to isprva bila šokantna vijest, sada mu upućuje riječi odobrenja, a Garipu je već samo razumijevanje koje su iskazali prema njemu i više nego dovoljno za početak.



Adem je uvjeren da mu je Dilara lagala za pobačaj i zna da još uvijek nosi njihovo dijete. U njemu se bude istodobno osjećaji sreće i tuge. Presretan je zbog činjenice da će ipak postati otac, ali razočaran zbog toga što mu je Dilara lagala. Adem stalno sanja isti san u kojem njegovog sina odvode od njega, a na terapiji će doći do zanimljivih saznanja.



U kući Boranovih svi su na okupu, a Fikret i Akif se sumnjivo ponašaju jer se odvajaju od ostalih kako bi razgovarali. Akif govori Fikretu informacije koje je saznao u vezi Ulfet i njezinog nestalog supruga, a obojica shvaćaju da se tu kriju neke sumnjive okolnosti. 



Najzanimljiviji trenutak iz prošle epizode i sve ono što vas očekuje u današnjoj epizodi pogledajte u galeriji: 



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju