Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Rejhan i Dilara se sukobe. Sureja se oprašta s učenicima, posjećuje ju Džan koji joj govori o svojim poslovnim planovima. Dilara i Sureja se opraštaju, u taj tren dolazi Emir koji je pobjegao od kuće.



Sureja zove Faruka te mu govori da dođe sam po Emira. Emir je povrijeđen i ljut jer mu Faruk nije rekao kako mu je otac, ona ga smiruje govoreći mu da mu mora oprostiti.

Kijmet i Esma razgovaraju o Rejhan. Esma je odlučna osramotiti ju kako ne bi kročila u njen konak. Uvjetuje Kijmet kako mora otići kod Rejhan i doznati što više loših stvari kako bi ih Esma iskoristila.



Faruk dolazi po Emira te mu objašnjava kako se osjećao kad je saznao da mu je sin. Sureju ražalost riječi koje čuje te se osjeti viškom. Vrati Faruku ček i govori mu što je htjela zapravo postići. Faruka povrijedi Surejina vijest da se vraća u Istanbul.



Akif nehotice pokaže Faruku snimku s vjenčanja. Njih dvoje zaključe kako Adem nije Džanov suradnik. Esma čuje razgovor posluge o Surejinom nastupu. Garip dolazi na večeru.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju