Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Faruk se žali Akifu koji mu govori za plan te on odluči čekati Sureju u restoranu. Esma se prisjeća mladosti s Garipom. Sureja pošalje odvjetnika koji Faruku donosi papire za razvod.



Dilara je u problemu jer nema svirača za svadbu te Surejin odvjetnik želi pomoći. Braća su iznenađena svotom koju Sureja želi od razvoda. Faruk se povjerava Osmanu kako još uvijek voli Sureju te kako se osjeća kad je u njezinoj blizini.

Kijmet dolazi u Esminu kuću, Esma joj govori kako se mora sprijateljiti s Rejhan i doznati sve što se događa u toj kući. Kijmet Esmu ispituje o Garipu.



Murat i Bade smišljaju plan kako natjerati Faruka i Sureju da popričaju. Sureja i Dilara pričaju o vjenčanju, dolazi Osman koji želi popričati sa Surejom. Ispričava joj se na svemu što joj je učinio.

Garip nazove Esmu te se želi vidjeti s njom. Gulistan sretne Sureju i govori joj kako svima nedostaje, no izleti joj činjenica o Faruku i Begum. Esma se nervozno sprema za ručak s Garipom.

Faruk i Sureja se nađu u istom restoranu te Sureja shvati kako je sve namješteno. Ipak pristane na razgovor i večeru.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.







 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju