Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Sureja govori Faruku kako je došla radi prijateljičine svadbe u Bursu. Garip provocira Esmu. Dok Faruka tješi Akif, Sureji savjete daju Dilara i teta. Ipek čuje razgovor Murata i Bade o planiranju pomirbe.



Esma se želi pokazati u što boljem svijetlu te odluči kupiti novu odjeću. Ipek joj govori o zamci za Faruka te odšteti koju je Sureja tražila. Esma pobjesni te napadne Faruka. Fikret poludi i govori Ipek kako nije smjela govoriti Esmi o tome što zna.



Rejhan i Dilara se vidljivo ne slažu, Rejhan želi da ju Adem doživi kao patnicu. Esma je uznemirena radi Ademova uzimanja prezimena i nasljedstva.



Begum odlazi na terapiju, Esma joj govori kako vidi nju i Faruka zajedno. Senem vodi Dilaru na djevojačku zabavu iznenađenja što razljuti Rejhan koja nije pozvana.



Faruk brine o Emiru i Begum. Adem je ljut na Dilaru jer nije pozvala Rejhan na djevojačku zabavu. Svi se pripremaju za vjenčanje.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.


 




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju