Saznajte što vas očekuje u prvoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Lijepa i dobrodušna Sureja darovita je glazbenica. Nakon diplome na Glazbenom konzervatoriju uskočila je u glazbenu industriju kao popratni vokal i pjevala u reklamnim spotovima.



Skromno živi sa svojom tetom, jedinom živom rođakinjom.



Njezin nepretenciozan i skroman život zauvijek se mijenja kada se zaljubi u Faruka Borana, bogatog i zgodnog poslovnog čovjeka čija obitelj potječe iz grada Burse.



Obitelj Boran jedna je od najstarijih i najbogatijih plemićkih obitelji u Turskoj. Nakon smrti obiteljskog patrijarha nasljeđuje ga najstariji sin Faruk. Sad on nosi svu odgovornost za obiteljski biznis.



Faruk stanuje u velikoj palači u Bursi, a s njim žive tri mlađa brata Fikret, Osman i Murat te majka Esma. Palača je puna sluga.



Njegov brat Fikret radi u obiteljskoj tvrtki s Farukom i smatra ga konkurentom. Osman je inženjer i ne bavi se obiteljskim poslom. Murat je još vrlo djetinjast iako ima više od 20 godina.



Glava obitelji je sultanija Esma, majka četvorice sinova.



Faruk je majčin miljenik i ona ima velike snove za njega, uključujući dogovaranje probitačnog braka s mladenkom koju ona odabere.



Esma planira vjenčati Faruka s Ipek, kćeri obiteljskog prijatelja, a da ne pita Faruka za mišljenje. Ipek je vrlo ambiciozna mlada žena, voli Faruka i spremna je učiniti sve da postane članicom obitelji Boran.



Ali u Ipek je zaljubljen Farukov mlađi brat Fikret. Faruk ne zna za njihovu ljubav, a njegovo je srce prazno sve do dana kad je upoznao Sureju.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju