Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Adem i Garip su na sastanku. Garip govori Ademu kako se treba uozbiljiti ili ga više neće zastupati. Sureja očekuje Farukov poziv, no u taj tren dolazi Džan vidjeti kako je Dilara. Senem posluži Džana čajem i doručkom, a dok on obavlja popravke u kupaonici, dolazi Faruk.



Garip otkriva Ademu Farukovu slabu točku koju planira iskoristiti protiv njega. Faruk je bijesan na Džana te odlazi iako mu Sureja pokušava objasniti situaciju. Ipek ohrabruje Esmu govoreći joj kako joj se oduvijek divila. Esma odluči ustati iz kreveta i pripremiti čajanku.



Faruk pozove pauka radi Džanovog automobila što Džana razbjesni. Adem ima poslovni prijedlog za Džana. Senem se čudno ponaša pred Surejom te razgovarajući o drugim temama pokušava prikriti svoju nervozu.



Esma ogovara Rejhan i nagovara ostale da ju izoliraju iz društva. Faruk dolazi u glazbenu školu te govori Sureji da ode iz Burse nakon razvoda. Adem i Dilara moraju odgoditi medeni mjesec radi nesretnih okolnosti. Esma zove Begum na razgovor u konak.



Dilara i Senem pokušavaju smiriti Sureju koja je odlučna otići u konak po svoje stvari. Esma nagovara Begum na život s Farukom.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju