Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Osman smiruje Fikreta, no ne želi mu reći što se događa s Farukom na što ovaj još više pobjesni. Esma je nesretna radi Fevzija te odlazi kod Rejhan. Fikret se sukobi s Farukom radi oduzimanja ovlasti te prepirku nastave i u konaku.



Sureja, Senem i Osman smisle plan kako nasmijati Murata u čemu su veoma uspješni. Rejhan i Esma se posvađuju te jedna drugoj izgovore ružne riječi, uskoro ih prekine Adem i uplete se u svađu. Esma bijesna baca Fevzijeve stvari, čudi ju što nikad nije saznala za Fevzijevog sina.



Adem je slučajno u istom restoranu kao i Faruk i Sureja te mu Faruk govori da se kloni njegove obitelji. Fikret je ljut na Ipek, no govori joj za svoje nove planove nadajući se kako će ga ona podržati.



Begum povjerava Pelin kako joj je drago jer je Emir vezan uz Sureju i Faruka, a Emir čuje dio da ne zna što će s njegovim prezimenom. To ga ražalosti te neutješno plače. Adem priznaje Dilari kako je on Boran.



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju