Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Istanbulska nevjesta'.

Nakon što se proslava Esminog rođendana odvije neplanirano, Garip, Faruk, Fikret i Akif upute se u postaju kako bi spasili djevojke od zatvora. Cijelu situaciju pretvore u humorističan događaj ispunjen pozitivnim emocijama jer su, zahvaljujući Senem, doživjeli još jednu zabavnu pustolovinu.



Garip želi razgovarati s Esmom koja se još uvijek drži pomalo uvrijeđeno. No lijepe Garipove riječi smekšaju i njezin čvrst ponos. Kada on izvadi prsten kako bi je zaprosio, Esma ne može sakriti oduševljenje.



Svi članovi obitelji Boran na trenutak su zaboravili svoje probleme i uživali u sreći i ljubavi. Sinovi pripremaju iznenađenje za Esmu i upućuju joj iskrene isprike. No trenutak blagostanja ne traje dugo za Fikreta koji odlazi k Ulfet kako bi joj zaprijetio, ali u njezinom uredu zaboravlja jedan mali detalj koji mu omogući da kasnije čuje važan razgovor između nje i Adema. 



Najbolje trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju