Sudjelujte u anketi!

Svakom epizodom serija postaje sve napetija, hoće li istina napokon pronaći pravi put? Pogledajte nešto drugačiju stranu svakog od likova iz serije i saznajte njihova razmišljanja - koja ispovijest vas je najviše šokirala? 

1. Ekskluzivna ispovijest Tamare: 'Zanima te čije je dijete?'

Zanima te čije je dijete? Ma nemoj? Što misliš čije je? Lukino? Karlovo? Ili možda Brunino? Da, glupa rješenja su najčešće točna. Kao da je bitno čije je.

2. Ekskluzivna ispovijest Saše Krpana: 'Kad nađem Anu ne znam hoće li mi ljubav biti dovoljna'

Gdje je Dolores Prpić? Nemam pojma, recite vi meni. Ako čovjek nema sjećanja, onda mora vjerovati ono što mu drugi govore, je li tako?

3. Ekskluzivna ispovijest Igora Šarića: 'Obavit ću taj posao da mom sinu ništa ne pofali. Ovo je prilika koja se ne propušta'

Hoće li nas Saša otkriti? Ma nema šanse. Zavrtjela je ona njega. Ne rugam se, samo kažem. Zna Lola to napraviti, i meni je.

4. Ekskluzivna ispovijest Irene Novosel: 'Ovo što sad pišem nije još za objavu, ali bit će bomba'

Izgledam kao da sve znam, jel' da? Izgled vara. Ovo što sad pišem nije još za objavu, ali bit će bomba. Kopala sam, tražila, riskirala i posao i ugled da bi saznala istinu o Krpanima.

5. Ekskluzivna ispovijest Maje Krpan: 'Goran je moj spas i nas nitko neće rastaviti nikad'

Znam što misliš. Svi to misle – razmažena, glasna, bahata tatina curica koja nema ni jedan ozbiljan problem.

Sudjelujte u anketi!

Čija ispovijest vas je najviše šokirala?

glasova:

 

Nove dramatične nastavke serije ''Drugo ime ljubavi'' pratite u programu Nove TV od ponedjeljka do petka od 20.15. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

VRIJEME JE ZA IGRU! UKLJUČI SE I TI. TKO ZNA VIŠE? I BACKSTAGE S MIOM

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju