Nastavlja se šumska avantura ljepotica i genijalaca.

Nastavlja se šumska avantura ljepotica i genijalaca. Nakon izazova u kojem su iskusili velike fizičke i umne napore, nova epizoda donosi nastavak uzbudljive igre za kandidate. Današnja avantura testirat će izdržljivost genijalaca i znanje ljepotica, koje očekuje novi izazov pod imenom bootcamp.



Genijalci će što brže i što točnije morati proći poligon te tako doći do pitanja i zatim dotrčati do svojih partnerica koje će što prije morati pročitati pitanja i točno odgovoriti na njih, po zadanom redoslijedu. „Adriana će imati traume od ovog kampiranja, ali nema veze, ne mora ona trčati, moram ja“, zaštitnički nastrojeno govori Luka. „Iskreno ne znam koliko Helena vjeruje u mene, ali sam siguran da će biti zabavno“, kaže Karlo dok njegova partnerica ipak ima povjerenja u njegov uspjeh. „Mislim da će biti dobar vojnik, bavio se judom cijeli život pa bi trebao biti dobar“, rekla je Helena.

U zadatku je osobito važan timski rad jer je krajnji rezultat sinergija fizičke spremnosti genijalaca i znanja koje imaju ljepotice, a o tome ovisi hoće li dalje ostati u igri. Nekim je kandidatima odmah na početku krenulo po zlu, a tko će imati najviše problema u izvršavanju zadatka vidjet ćemo u večerašnjoj emisiji. Velikih problema zbog lošeg timskog rada imaju Marino i Petra. „Tim nam je disfunkcionalan zbog Petre. Od nje se stalno traži da nešto uči, a već smo zaključili da joj učenje ne ide u tako kratkom roku“, kaže Marino.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Osim vojničkog izazova, nova epizoda 'Ljepotica i genijalaca' donosi i još jedan eliminacijski kviz, a koji par ostaje u utrci za glavnu nagradu gledatelji će doznati večeras od 22.30 na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju