U zabavnom videu novi voditelji IN magazina, odgovaraju na škakljiva pitanja.

 Prva emisija IN magazin emitirala se na Novoj TV 26. siječnja prije 11 godina. Emisiju od tada svakim radnim danom stvara tim od pedeset ljudi. Za njih nema pauze, nema odmora, jer se ova zabavna lifestyle emisija kontinuirano emitira, te iz tjedna u tjedan, od ponedjeljka do petka, zabavlja i informira svoje vjerne gledatelje. Pogledajte kakve su nam anegdote i zanimljivosti otkrili Iris Cekuš i Marko Mrkić

 Urednica emisije Ivana Mandić, i dnevna urednica Svjetlana Matić vode tim od ukupno 13 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo i Julijana Bačić. Tu su i zaštitna lica emisije, voditeljice IN magazina Renati Končić Minei i Miji Kovačić, a nedavno su im se pridružili i Marko Mrkić i Iris Cekuš.

Ideja timu IN magazina ne nedostaje ni nakon više od desetljeća, jednakim žarom stvaraju se svakodnevno zabavni prilozi, rade zanimljivi intervjui s domaći i stranim zvijezdama i produciraju nadahnjujuće reportaže, ali i duhovit i edukativan sadržaj. Cijeloj ekipi IN magazina ovaj ponedjeljak je sve samo ne tmuran, započeo je prilično veselo, jer odmah nakon jutarnjeg kolegija nastavilo se druženje u redakciji kako bi se još jednom svi prisjetili naj trenutaka i najboljih priča u proteklih 11 godina te uz rođendansku tortu proslavili obljetnicu jedne od najdugovječnijih emisija na Novoj TV.

Propuštene emisije IN magazina gledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju