Ira Đerić Hasanac u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Već je prije četiri godine Ira Đerić Hasanac pokazala svoje plesno umijeće na pozornici Supertalenta. Ove godine vratila se ponovno i oduševila plesnim pokretima koji se ne viđaju često.

Stara znanica u Supertalentu. Shvatila je koliko je dobra i dolazi u solo varijanti. Vlasnica je već 400 medalja i 300 pehara. Razlika između nastupa u Supertalentu i na natjecanju je to što ovdje mora ispričati priču i zbog toga je hvata trema. Cilj za polufinale joj je da otpleše bolje od audicije i da bude sama zadovoljna.

 

 

Pozavršetku ovog nastupa Martina je brisala suze, a Davor je ustao i aplaudirao. 

"Zašto sam emotivna? Zato što sam osobno vrlo veliki zaljubljenik u ples. Večeras da sam Ira naručila plesnu poruku ne bih mogla ovako jaku poruku. S druge strane emotivna sam jer mora kćer pleše, a mama ne može biti s njom na natjecanju jer radi. Hvala ti, izvrsna si i ja te vidim u finalu", objasnila je Martina svoje emocije.

"Samo ću reći to da kako ti pričaš priču svojim tijelom je nevjerojatno. Zaista si nas odvela u svoju priču, pokazala nam svoj put, a sve to tako jednostavno... Svaka ti čast", poručio je Fabijan.

"Ira način na koji si ti spojila snagu i eleganciju u plesu je predivan. I rekao bih da s punim pravom zaslužuješ nositi ime svog plesnog kluba", istaknuo je Davor. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju