Ira Đerić Hasanac već je prije četiri godine pokazala svoje plesno umijeće na pozornici Supertalenta.

 Tad je nastupala s plesnom produkcijom. Došli su do finala i zauzeli treće mjesto. Martina je odmah prepoznala tko je to došao na pozornicu i pitala Davora i Maju sjećaju li se Ire. Ali ni jedno ni drugo nisu se sjetili pa je Martina pokrenula malu igru asocijacija i kratko odglumila majmuna. Tad se Davoru i Maji upalila lampica: „Ti si majmunčić! Moj mali majmunčić?“ Bili su iznenađeni oboje.

Iru su već tad potpuno osvojile emocije i potekle su suze, a Martina ju je potaknula da hrabro krene i pomete pozornicu baš kao što mete međunarodne plesne pozornice.

 

Članovi žirija prvo su riječ prepustili Fabijanu jer on još nije imao prilike vidjeti kako Ira dobro vlada pozornicom: „Ostao sam malo zatečen iskreno… Ako ti trema donosi ovakav nastup… Ne bih mijenjao ništa. Svaka ti čast! Nemam riječi…“

„Ja bih u obranu Ire rekao da razumijem zašto ima tremu jer kad imaš nešto ovako dobro onda treba imati tremu… Jer je ovo zaista bilo top. Elementi su ti toliko čisti, toliko snažni da je stvarno užitak gledati te“, nastavio je Davor. Maji je bila spektakularna i posebno je istaknula koliko ne može vjerovati da je izrasla u ovakvu djevojku.

„Uvijek uživam u plesnim brojevima iz kojih iščitavam osobnu plesačku strast i predanost. Posebno mi je simpatična ta razina treme. To samo progovara da si i dalje s 13 godina ostala jednostavna, iskrena, čista djevojčica. A to je samo još ona trešnjica na vrhu torte“, nahvalila ju je Martina.
Nakon komentara i pohvala Ira je od žirija dobila jednoglasno veliko „DA“.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju